Общи условия

 

Общи условия за ползване

Настоящите „Общи условия“ уреждат взаимоотношенията между „Вами Електрик ЕООД“ от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на www.vami-bg.com /наричан за краткост сайт/. Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на vami-bg.com (с изключение на линка към настроящите „Общи условия“) се съгласява, изцяло приемат и се задължават да спазват тези „Общи условия“.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ:
Личните данни които предоставяте на www.vami-bg.com ще бъдат използвани единствено и само във връзка в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (абонаментът за който можете да отмените по всяко време, за настоящата или бъдещи поръчки. Вамиелектрик ЕООД Ви гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или изпозлвани за цели различни от гореупоменатите.

ПОРЪЧКА:
Можете да поръчате от www.vami-bg.com 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.ЦЕНИ И ОТСТЪПКИ:

Вамиелектрик ЕООД, разграничава 2 вида кленти

1. Крайни клиенти – Цената към тях е крайна Цена с ДДС(официално обявената в сайта). Дистрибуторските цени в сайта не са валидни за крайните клиенти, а крайния клиент няма достъп на ниво Дистрибутор в електронния магазин. Всички клиенти имат статут на крайни клиенти и използват крайните цени, докато изрично не бъдат оторизирани от нас като наши Дистрибутори.

2.Дистрибутори(клиенти на едро) – Това са наши партьори който имат търговски обекти и препродават, закупените от нас артикули в собствени търговски обекти или по други дистрибуционни канали. Статут на дистрибутор получава търговец изрично одобрен от Вамиелектрик ЕООД като такъв.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:
Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:
1. Един или повече от поръчаните артикули не е на лице; при такива обстоятелства представител на Вами Електрик ЕООД ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове;
2. Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен;
3. Неуспешно плащане, при избор на банков превод за извършване на транзакцията;
4. Погрешен телефон за връзка с клиента;

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ:

Наложен платеж – стоката се заплаща в брой на куриера, извършил доставката.
Банков превод – стоката се заплаща чрез банков превод предварително съгласно издадена проформа-фактура с валидност 2 работни дни

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ:

За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания може да се свържете с наш служител на посочения имейл/телефон за връзка.

ГАРАНЦИЯ:
Всички артикули имат гаранция, съгласно българското законодателство, освен ако не е посочен специален срок на гаранция на съответния продукт.

 

* Моля, попълвайте коректно адреса и телефона си при вашата регистрация, тази информация е от изключително значение за успешната доставка на вашата поръчка. Служител на Вами Електрик ЕООД ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката!