Дигитална везна за багаж до 50 килограма

Прод. №: 863246382639 Категория:

Прецизно измерване: има максимален товар на опън от 50 кг; този компактен електронен кантар измерва с точност на стъпки от 50 г. Благодарение на този цифров кантар за куфари и багаж, ще избегнете неочаквани допълнителни разходи за свръхтегло. Пазете кантара възможно най-спокоен по време на претегляне, за да получите точно измерена стойност; ако местите кантара твърде много, няма да получите надеждни данни.

Ясен LCD дисплей с подсветка: цифров кантар с подсветка за куфари, багаж и т.н. Данните могат да бъдат ясно прочетени на дисплея както през деня, така и през нощта, без да се налага да присвивате очи или да се навеждате.

Мултифункционален: с функция тегло и термометър: благодарение на функцията тара на кантара, можете лесно и точно да прочетете нетното тегло на багажа си.

2 мерни системи: метрична и имперска: цифровият кантар има 2 тегловни (кг/лб) и температурни (°C/°F) скали. Лесно можете да превключвате между тези две скали, което го прави подходящ за повечето държави, като също така има предупреждение за ниска батерия и претоварване.

Т-образна форма и високо качество: удобната, здрава дръжка с кука за претегляне и закрепваща лента ви позволява лесно да претегляте багажа си. Гъвкавата лента със здрава метална кука ще издържи години и е идеална за пътувания.

Всички цени са с начислен ДДС